Kategoria:Artykuły spożywcze -> Mięso i drób, wyroby -> Wieprzowina Kraj:Wszystkie Polecane firmyMasarnia - Ubojnia ZEMAT Zdzisław Trościańczyk i S-ka
Klienci masarni
Bezpośredni i największy wpływ na działalność masarni ma jej najbliższe otoczenie, czyli klienci. Odbiorców zakładu można podzielić na trzy grupy, z których każda charakteryzuje się odmiennymi cechami i preferencjami:
1. sektor prywatny. Jest to najliczniejsza grupa klientów (60,2%). Tworzą ją właściciele sklepów spożywczych i mięsnych, którzy najczęściej osobiście dokonują zakupów. Czasami w roli decydentów zamiast nich występują zaopatrzeniowcy[...]
JANO Zakład Przetwórstwa Mięsnego [polski] [angielski]
Zakłady Przetwórstwa Mięsnego „JANO” od 1978 roku wzbogacają rynek swymi wędlinami. Stale powiększające się grono klientów zawsze może liczyć na zaakceptowane, oryginalne i powtarzalne smaki. Stare receptury stanowiące tajemnicę firmy choć realizowane są w nowoczesnym zakładzie, nic nie straciły na swej szlachetności, o czym świadczą produkowane w oparciu o nie wyroby. Zakład jest firmą rodzinną z tradycjami, od pokoleń związaną z branżą mięsną. Usytuowanie zakładu[...]
Albo Sp. z o.o. [polski] [angielski]
Firma ALBO to niekwestionowany Lider Sprzedaży drobiu, wędlin i mięsa.
Nasza oferta zawiera ponad 800 pozycji asortymentowych wędlin i obejmuje produkty niemal ze wszystkich grup: od kiełbas, poprzez bogaty wybór wędzonek po produkty blokowe i wysokiej jakości wędliny podrobowe. W ciągłej sprzedaży posiadamy najlepsze produkty 40 najbardziej znanych producentów, m.in. JBB, SOKOŁÓW, NETTER, PMB, GAIK. ILCZAK, DOLINA ŁĄK, BALCERZAK.
Zakres naszej działalności dodatkowo rozszerzył[...]
Towarowy Dom Maklerski ARRTRANS SA [polski] [angielski]
Towarowy Dom Maklerski „ARRTRANS“ SA powstał w lipcu 1996. Spółka sprzedaje produkty rolne na zlecenie Agencji Rezerw Materiałowych oraz na własny rachunek. „ARRTRANS“ prowadzi działalność handlową na rynku podstawowych artykułów rolnych takich jak: mięso i wyroby mięsne, zboża, cukier, masło i inne. Od 1996 „ARRTRANS“ jest członkiem i akcjonariuszem WGT SA w Warszawie. Nasz udział w obrotach WGT SA wynosi ponad 90%. W latach 2003 i 2004 sprzedaliśmy ponad 200 tysięcy[...]
Korfez-Kebab Tomasz Jędrzejak
Firma Korfez-Kebab od przeszło 20 lat specjalizuje się w produkcji kebabu i gyrosa. Dzięki zdobytemu przez ten czas doświadczeniu w branży mięsnej, oraz doskonałej znajomości potrzeb rynku potrafimy dostosowywać nasze produkty do indywidualnych wymagań odbiorców.
Posiadamy uprawnienia do sprzedaży naszych wyrobów na terenie całej Unii Europejskiej. Posiadamy również wdrożony system HACCP mający na celu zapewnienie bezpieczeństwa naszych produktów. Dzięki temu mają Państwo[...]
Ubojnia Zwierząt Krystyna Meyer
Rzeźnia istnieje na rynku mięsnym od 1992. Działa na rynku lokalnym.
Oferuje półtusze wieprzowe oraz mięso wieprzowe w elementach.
Zakład świadczy usługi w zakresie uboju trzody chlewnej zarówno dla klientów hurtowych jak i prywatnych.
Klienci indywidualni mogą również zaopatrzyć się w naszym zakładzie w półtusze wieprzowe.
Rzeźnia jest pod stałym nadzorem WIS.
Zakład spełnia wymogi Unii Europejskiej i działa w systemie HACCP. Planujemy wdrożenie systemu[...]
ASTOR Export-Import Sp. j. G.P.Z. Kocieniewski [polski] [angielski]
Firma "Astor" jest prywatną firmą handlową istniejącą na rynku już 19 lat. Głównym profilem działalności naszej firmy jest eksport mrożonych warzyw i owoców do krajów Unii Europejskiej oraz na rynki Europy Wschodniej.
Mrożone owoce i warzywa pakujemy w worki po 20 lub 25 kg, kartony po 10 kg, kartony 10 kg = 4x2,5 kg, lub w opakowania zgodnie z zamówieniem klientów.
Kolejnym profilem działalności naszej firmy jest eksport mrożonego lub schłodzonego mięsa[...]
Delico Sp z o.o. [polski] [angielski]
Chłodnie Skłądowe DELICO istnieją od 1996 r. Siedziba firmy mieści się na południu Polski w okolicach Katowic. Naszym wielkiem atutem jest posiadana własna baza chłodnicza: chłodnie szokowego mrożenia, chłodnie minusowe w łącznej pojemności 800 ton. Podstawową działalnością firmy jest konfekcjonowanie, mrożenie i dystrybucja wieprzowych, drobiowych, wołowych elementów produkcyjnych ( podroby, tłuszcze, skóry ). Nasze plany na przyszłość to pozyskiwanie nowej bazy dostawców[...]
|
|